skip to Main Content

Het effect van zonlicht gevoelige inkt

Met zonlicht gevoelige inkt kunt u via de inkt een bepaalde gebruikstemperatuur voor uw product weergeven. Zonlicht gevoelige inkt heeft een simpele werking en is zeker doeltreffend te noemen. Er zijn vele opties mogelijk als het gaat om thermisch gevoelige inktsoorten. Wij vertellen u graag meer over de vele zonlicht gevoelige toepassingsmogelijkheden.

Wat is zonlicht gevoelige inkt?

Zonlicht gevoelige inkt verfraait uw drukwerk door te reageren op veranderingen in de opname van UV licht. Het spreekt voor zich dat u kunt kiezen uit meerdere kleuren. Dat geldt ook voor de zonlicht gevoelige inktsoort, die dus thermisch gevoelig is voor zonlicht. Deze inkt is transparant en gevoelig voor de zon. Deze thermische toepassing kan alleen van licht naar donker kleuren.

Hoe wij uw zonlicht gevoelige inkt aanbrengen

Bij verfraaiing van uw drukwerk door zonlicht gevoelige inkt zijn vele toepassingen mogelijk. Wij bieden diverse inktsoorten aan om deze inkt mee te combineren. Bent u benieuwd naar wat onze zonlicht gevoelige inkt voor u kan betekenen? Neem dan contact op en ontdek de vele mogelijkheden waarmee wij uw drukwerk kunnen verfraaien!

Zonlicht Gevoelige Inkt
Afbeelding wordt zichtbaar in zonlicht

Ons advies voor uw zonlicht gevoelige inkt

Drukwerk verfraaiing door middel van zonlicht gevoelige inkt heeft zo haar eigen aanpak nodig, waarvoor wel enige vakkennis vereist is. Bij Screen-It bent u op de juiste plek om deze inkt vakkundig te laten aanbrengen.
Onze professionals gaan zeer zorgvuldig te werk. Voorafgaand geven wij u graag advies omtrent de mogelijkheden voor uw inkt. Welke kleuren zijn hiermee het beste te combineren? Welke toepassingen kunnen wij voor u toevoegen? De bestanden die u aanlevert dienen voorzien te zijn van bepaalde basisvoorwaarden. Aan deze voorwaarden dienen uw bestanden te voldoen:

  • Minimaal drukformaat: 32 x 46 cm.
  • Kleine oplage: 21 x 14 cm.
  • Maximaal drukformaat: 72 x 102 cm.
  • Minimum gewicht: 115 grs.
  • Aanleveren van bestanden in: pdf
  • Let op! Niet alle thermisch gevoelige kleuren zijn 100 procent dekkend.

Heeft u specifieke wensen of wilt u weten wat de mogelijkheden van deze inkt zijn? Neem dan gerust contact met ons op. We bekijken dan samen de mogelijkheden. Ook kunnen wij u precies vertellen in welke mate uw gekozen zonlicht gevoelige inkt dekkend is.

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Daarom kiest u voor de inkt van Screen-It

Bent u op zoek naar maatwerk voor het verfraaien van uw drukwerk? Screen-It is graag uw betrouwbare partner. Met onze ruim 26 jaar ervaring in drukwerk, hebben wij u vele mogelijkheden te bieden. Naast dat wij uw drukwerk van zonlicht gevoelige inkt kunnen voorzien, is het ook mogelijk uw drukwerk op andere manieren af te werken. Laat ons uw drukwerk voorzien van scratch off inkt, relief lak, glitter of glow in the dark inkt voor een optimaal effect. Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden van onze inkt? Wilt u meer weten over welke afwerkingen het beste passen bij zongevoelige inkt? Wij vertellen u hier graag meer over. Wist u dat wij ook diverse mogelijkheden bieden om uw inkt op toe te passen? Denk hierbij aan posters, wenskaarten, stickers en nog veel meer. Kies ervoor om uw wenskaart te voorzien van onze inkt of kijk wat onze inkt voor uw poster doet. Al vele mensen gingen u voor en hebben in ons een betrouwbare partner gevonden. Wij zijn niet voor niets al meer dan 26 jaar actief. Maak vandaag nog kennis met onze hoogwaardige zongevoelige inkt.

Schakel ons in voor uw zongevoelige inkt

Wenst u gebruik te maken van onze zongevoelige inkt om uw drukwerk mee te verfraaien? Schakel ons dan vandaag nog in. Uw wensen staan bij ons centraal en wij denken graag met u mee omtrent de beste toepassingsmogelijkheden. Wat wenst u van onze inkt? Wilt u bepaalde vormen van afwerking met elkaar combineren? Wij geven u graag een gedegen advies. Bij Screen-It kunt u altijd de beste kwaliteit producten en diensten verwachten. U kunt ons bellen via 0299-689944 of stuur een e-mail naar info@screenit.nl. Kies voor drukwerk verfraaiing door de zongevoelige inkt van Screen-It!

Back To Top