skip to Main Content

Aquarel drukwerk

Wij verfraaien uw drukwerk met aquarel inkt. Wilt u uw drukwerk extra bijzonder maken op deze manier? Dan bent u hiervoor bij Screen-It aan het juiste adres. We zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in drukwerkveredeling en werken samen met offset drukkerijen in Nederland. Dat wil zeggen dat wij verschillende mogelijkheden en soorten inkt hebben om uw drukwerk te verfraaien, zoals u dat wilt. Wij kunnen uw aquarel drukwerk zelfs bij u komen afleveren met onze eigen bus. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op en maak ons deelgenoot van uw wensen aangaande aquarel inkt.

Wat is aquarel inkt?

Aquarelverf wordt ook wel inkt om te waterverven of te vingerverven genoemd. Omdat het een verf op waterbasis is, is het vriendelijk voor de huid. Voor dit type drukwerk geldt dan ook dat er een bepaalde mate van ervaring en kennis nodig is om een mooi resultaat neer te zetten. Screen-It kan u helpen met uw aquarel drukwerk.

Kom meer te weten over aquarel inkt

De aquarel inkt die wij gebruiken voor het verfraaien van uw drukwerk is uitermate geconcentreerd, van transparant pigment en op waterbasis. Bovendien bestaat ons assortiment uit vele verschillende, briljante kleuren. Het mooie aan aquarel inkt is dat het zorgt voor een fluweelachtige finish op uw drukwerk. Doordat de kleuren zeer stabiel en helder zijn, haalt het uw drukwerk enorm omhoog in klasse en kwaliteit. Wilt u een complete afbeelding op uw drukwerk laten aanbrengen?

Zo gebruiken wij aquarel inkt

Hoe wij uw gewenste inkt in aquarel gaan drukken op uw drukwerk, is afhankelijk van uw wensen. Hoe meer water we toevoegen, hoe zachter de kleur zal worden. Aquarel inkten zijn in diverse kleuren leverbaar. En omdat aquarel inkt zo licht is en zeer goed hecht, kan het op vrijwel elk soort papier gebruikt worden.

Screen it
Aquarel inkt voordat het gebruikt wordt
Screen it
Aquarel inkt in gebruik

Ons advies

Er zijn veel mogelijkheden bij ons voor het verfraaien van uw drukwerk met aquarel inkt. Er is echter wel een aantal basisvoorwaarden waaraan voldaan moet worden. Wij sommen deze voorwaarden graag even voor u op:

  • Minimaal drukformaat: 32 x 46 cm
  • Maximaal drukformaat: 72 x 102 cm
  • Minimum gewicht: 170 grs
  • Aanleveren bestanden in: pdf

Heeft u specifieke wensen? Valt uw opdracht net buiten bovenstaande waarden? Of wilt u uw drukwerk niet alleen laten voorzien van aquarel inkt, maar ook van bijvoorbeeld glitter inkt, reliëf lak of black light inkt? Overleg dan altijd met ons over de mogelijkheden die er zijn. Wij koppelen onze diensten graag aan uw wensen. We denken graag met u mee en vertellen u wat er mogelijk is. Kortom, wij zetten alles op alles om precies dat resultaat op maat te verwezenlijken waar u naar op zoek bent.

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

aquarel inkt

Daarom kiest u voor Screen-It

Reclamebureaus en offset drukkerijen kunnen al meer dan 26 jaar bij ons terecht voor het veredelen van drukwerk. Wilt u uw drukwerk van een sfeervolle en bijzondere finishing touch voorzien? Laat ons uw folders, flyers, magazines, briefpapier, visitekaartjes, wenskaarten, uitnodigingen of entreekaartjes dan bedrukken met kwalitatief hoogstaande aquarel inkt. Elk project dat wij oppakken, beginnen we met een uitvoerig gesprek met onze opdrachtgever. Tijdens dit gesprek luisteren wij aandachtig naar uw wensen en denken wij desgewenst met u mee. We laten u graag wat eerder ontwikkelde voorbeelden zien en tonen u gedetailleerd het te verwachten resultaat. Wij passen dit net zo lang aan totdat het volledig aan uw wensen voldoet. Op die manier leveren wij al sinds 1992 vakkundig maatwerk.

Schakel ons in voor aquarel inkt

Ons bedrijf is een begrip bij offset drukkerijen in heel Nederland. Wij zijn een van de meest gespecialiseerde en innovatieve veredelaars. Zo hebben wij ervaring met onder meer: spot uv, scratch off (goud en zilver), spot gommeren, scratch & sniff (geur), glitter uv lak, all over lak (glossy omslagen, flyers en ansichtkaarten, temperatuurgevoelige inkt en ga zo maar door. Wat u ook zoekt, wij kunnen het ongetwijfeld voor u realiseren. Benader ons door te bellen naar 0299-689944 of stuur een mail naar info@screenit.nl. Wij verfraaien uw drukwerk graag met de mooiste en beste aquarel inkt!

Back To Top