skip to Main Content

Glanzend drukwerk met spot uv glans lak

Als u graag voor een glanzend resultaat gaat, dan is spot UV glans lak de beste keuze voor u! Dit is een bekende techniek in de drukwerkveredeling. Met deze spot lak verfraaien wij uw drukwerk en geeft u uw product een mooie uitstraling. Deze spot druktechniek komt ook op mat gelamineerd papier tot zijn recht. Op ongestreken papiersoorten kunnen we dankzij onze jarenlange ervaring tegenwoordig ook een optimaal resultaat behalen in één drukgang. Wij hebben hiervoor een speciale en nieuwe lak laten ontwikkelen. U bent voor de mooiste spot UV glans lak dus aan het juiste adres bij Screen-It!

Zo zorgen we voor het mooiste resultaat

Wij gaan voor het mooiste resultaat met verfraaiing van uw drukwerk. Dit realiseren we door de spot UV glans lak als patroon op het drukwerk te plaatsen. Op deze manier ontstaat er een bepaalde diepte in de afbeelding die gelakt wordt. Zo maken we van een statische en platte afbeeldingen een levendig drukwerk. Dit effect wordt nog meer vergroot als we de basis van het drukwerk afwerken met mat laminaat. Er ontstaat dan een verrassend contrast, waardoor uw afbeelding nog beter in de spot komt te staan. Zeker als er licht op het drukwerk valt, zal enkel het met spot UV glans lak gelakte deel oplichten en nog beter opvallen.

Hoe werkt het?

Wilt u de aandacht trekken met uw promotionele omslagen, displays of verpakkingen? Met spot UV valt uw drukwerk zeker op! We kunnen dit op de meeste gestreken soorten papier en karton aanbrengen. De uv glans lak brengen we plaatselijk aan, wat zorgt voor een verrassend effect. Zeker op een matte grond, waarmee de glans prachtig contrasteert. Heeft u ongestreken papier? Ook dan hebben wij een vernuftige techniek ontwikkeld om spot UV te kunnen toepassen. U kunt UV lak ook combineren met verschillende laminaatsoorten. Als het gaat om de spot glans lak, dan heeft u twee opties: spot UV lak en softtouch UV inkt.

Dit is spot UV glans lak precies

Spot UV glans lak is een extra laag die wordt aangebracht op uw drukwerk. De lak kan over het gehele oppervlak worden aangebracht, maar ook op speciale plaatsen (spots). Hierdoor vallen die plekken extra goed op. De UV glans lak kan al uw drukwerk verfraaien. Zowel op afbeeldingen en logo’s als op tekst kan deze worden aangebracht. Let wel, hoe kleiner het element dat u van de glans lak wilt voorzien, hoe lastiger dit is. De machine die wij gebruiken voor het aanbrengen van de UV lak kan zeer secuur werken, maar als het te lakken element heel erg klein is, zijn eventuele minuscule verschuivingen een stuk duidelijker. Dit zorgt voor een minder mooi resultaat.

Spot-uv Lak
Letters behandeld in de spot uv inkt
Screen it
Volledig oppervlakte behandeld

Ons advies

Wij helpen u graag om een prachtig glanzend resultaat te bereiken op uw drukwerk. Dit drukwerk moet dan wel aan bepaalde voorwaarden voldoen, namelijk:

  • Minimaal drukformaat: 32 x 46 cm
  • Kleine oplage: 21 x 14 cm
  • Maximaal drukformaat: 72 x 102 cm
  • Minimum gewicht: 115 grs
  • Aanleveren van bestanden in: pdf

Wij bieden ook softtouch uv inkt. Deze uv inkt heeft een matte uitstraling, die aanvoelt als suède. U kunt hiervoor ook bovenstaande voorwaarden als uitgangspunt nemen.

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Kies in deze situaties voor spot UV glans lak

Kiezen voor spot UV glans lak is verstandig als er iets extra mag opvallen in uw drukwerk. Zo kan spot UV van enorme toegevoegde waarde zijn op bijvoorbeeld uw:

  • Flyers
  • Brochures
  • Magazines
  • Visitekaartjes
  • Ansichtkaarten

Door uw flyers of visitekaartjes te voorzien van spot glans lak, vallen ze een stuk meer op dan andere varianten. Staat u binnenkort op een beurs? Of wilt u enthousiast gaan netwerken? Zorg dan dat uw drukwerk boven de rest uitsteekt. Kies voor UV gelakte verfraaiing en u zult aanmerkelijk sneller onthouden en benaderd worden door potentiële klanten!

Experts in drukwerkveredeling

Als u ons inschakelt voor uw spot UV glans lak drukwerk, bent u ervan verzekerd een professionele partner in de arm te hebben genomen. Al ruim 26 jaar helpen wij offset drukkerijen en reclamebureaus bij de veredeling van drukwerk. Dankzij duidelijk overleg vooraf, maatwerk advies en korte communicatielijnen zorgen wij voor een soepel proces. Zo houden wij u gedurende het gehele traject regelmatig op de hoogte van de vorderingen. Hierdoor ontstaat een prettige samenwerking en precies het resultaat dat u wenst. Wij staan bekend om onze praktische en enthousiaste aanpak. Neem contact met ons op als u ook interesse heeft in spot UV glans lak.

Schakel ons in voor spot UV glans lak

Er is veel mogelijk met deze spot drukinkt, maar daarvoor is het wel belangrijk om verstand van zaken te hebben. Met meer dan twintig jaar ervaring heeft Screen-It een eigen methode en eigen lak ontwikkeld, waarmee optimale resultaten bereikt kunnen worden. Geef uw drukwerk net wat extra’s en ga voor een glanzende afwerking. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met ons via info@screenit.nl of bel 0299-689944. We adviseren u graag over spot uv glans lak voor op uw drukwerk.

Back To Top