skip to Main Content

Laat uw drukwerk gommeren

Wilt u uw drukwerk verfraaien door deze te laten gommeren? Maak dan een afspraak met Screen-It. Wij kunnen deze inkt op verschillende materialen aanbrengen. Voor elke selfmailer is gom is onmisbaar. Gom wordt namelijk gebruik als plakmiddel. Na het bevochtigen van de gom, kan het element ergens anders aan vastgeplakt worden. Denk ook aan postzegels, spaarzegeltjes of kleppen van enveloppen. Wij kunnen de gom in vrijwel alle denkbare vormen aanbrengen op elk soort papier. Onze gom is goed droog, hecht perfect en geeft een minimale opdikking. Maak een afspraak met ons als u uw drukwerk wilt verfraaien door het te laten gommeren.

Voordelen van gommeren

Wij veredelen uw drukwerk door het te gommeren. Het aanbieden van deel gommeren biedt vele voordelen. Ten eerste is gommeren veel voordeliger dan kiezen voor duur voorgegomd papier. Ten tweede bieden wij oplossingen op maat. Ga daarom eerst uitvoerig met ons in gesprek, zodat wij uw drukwerk precies zo kunnen veredelen als u wenst. Een derde voordeel van onze gom is dat deze altijd kurkdroog blijft, totdat deze bewust bevochtigd wordt. U hoeft dus ook niet bang te zijn dat de hechtkracht van de gom na verloop van tijd afneemt. Een vierde voordeel dat we willen benoemen, is dat gom uw drukwerk echt een finishing touch kan geven. Het maakt de handeling voor de consument immers een stuk eenvoudiger. Zo hoeft bij een selfmailer geen envelop gebruikt te worden, bij een envelop geen plakband en bij een postzegel geen lijm.

Ontdek de vele mogelijkheden met gom

Naast de praktische en verfraaiende functie van gom, kan gommeren ook toegepast worden als bijvoorbeeld een gimmick op een reclamefolder of als promotionele uiting. Bovendien kan gegomd papier volledig gepersonaliseerd worden. Denkt u dat een gomsluiting alleen op wit, onbedrukt papier aangebracht kan worden? Niets is minder waar. Wij kunnen elk soort papier gommeren. Heeft u zelf al een bepaald ontwerp klaar dat u gegomd wilt hebben? Stuur dit ons dan toe in PDF. Wij zorgen dat uw drukwerk geprint wordt op het juiste papier en voorzien wordt van kwalitatieve gomstrippen. U bepaalt zelf of u een standaard plakstreep aan gom wenst, een plakrondje of een compleet andere vorm.

Om deze reden is gommeren een verstandige keus

Naast dat gommeren zeer betaalbaar is, een gebruiksvriendelijke oplossing creëert en ideaal te personaliseren valt, biedt het nog veel meer voordelen. Zo is dit een zeer milieuvriendelijke plakmethode. Zeker vergeleken met het plakken van stickers of tape bent u veel milieubewuster bezig als u kiest voor een gomstrip. U weet immers nooit welke chemische producten voor stickers en plakband gebruikt zijn. Bovendien biedt gommeren u de veiligheid dat uw envelop, postzegel of ander vastgeplakt papiertje perfect vast blijft zitten. En moet de sluiting vervolgens weer losgehaald worden? Omdat iemand de brief in de envelop wilt lezen? Dan kan de vouwrand eenvoudig gescheurd of geknipt worden. U zult merken: de gomstrip blijft zelfs hierbij zeer stevig vastzitten!

Gommeren
De plakrand in enveloppen gommeren

Ons advies

Hoewel er enorm veel mogelijk is in het verfraaien van uw drukwerk door gommeren, gelden er wel enkele voorwaarden. Als u uw drukwerk wilt voorzien van gom, moet eerstgenoemde aan een aantal voorwaarden voldoen. Wij sommen deze voorwaarden graag even voor u op:

  • Papier: gestreken en ongestreken kwaliteit
  • Aanleveren bestanden in: PDF
  • Minimaal drukformaat: 32 x 46 cm
  • Maximaal drukformaat: 72 x 102 cm

Heeft u een opdracht voor ons klaarliggen die net buiten deze voorwaarden valt? Neem dan alsnog contact met ons op. Dan gaan wij op zoek naar hoe wij uw wensen kunnen koppelen aan onze mogelijkheden.

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

over ons

Kom meer te weten over ons bedrijf

Wij ondersteunen offset drukkerijen en reclamebureaus al ruim 26 jaar bij het verfraaien van hun drukwerk. Wilt u uw drukwerk laten voorzien van een kwalitatieve gomstrip? Die kurkdroog is, maar zeer sterk hecht nadat hij bevochtigd wordt? Laat uw drukwerk dan gommeren door onze specialisten. Alvorens we voor u aan de slag gaan, gaan we graag eerst met u in gesprek. Laat ons uw wensen weten, zodat wij deze kunnen koppelen aan onze diensten. Is duidelijk wat er moet gebeuren met uw drukwerk? Dan tonen wij u tijdens het gommeren desgewenst de resultaten tot zover. Wenst u toch nog enkele aanpassingen? Dan voeren we graag enkele aanpassingen door, zodat alsnog het maatwerk ontstaat waar u naar op zoek bent. Kortom, benader ons vandaag nog en laat ons uw drukwerk gommeren!

Schakel ons in om uw drukwerk te gommeren

Heeft u interesse om uw drukwerk te laten verfraaien door gommeren? Benader ons dan met uw vraag of verzoek. Wij voorzien uw drukwerk graag van precies die gomstrip die u wenst. Elke vorm en afmeting is mogelijk. Op elk soort papier, van elke kleur en met elke mogelijke bedrukking. Wij horen graag wat uw wensen zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0299-689944 of stuur een mail naar info@screenit.nl. Door uw drukwerk door ons te laten gommeren, verhoogt u het gebruiksgemak ervan enorm!

Back To Top