skip to Main Content

Laat ons uw tijdschrift veredelen

Wenst u een magazine te laten veredelen? Om uit te delen op een beurs of om aan relaties of potentiële klanten te geven? Kies voor de gespecialiseerde diensten van Screen-It. Met onze specialisatie in drukwerk verfraaien, kunnen wij al vanaf een enkel exemplaar voor u bewerken. Kies de wijze waarop u onderscheid in uw drukwerk wilt maken. Voeg een lekker geurtje toe aan pagina’s of een cover met glitter letters. Screen-It biedt u vele mogelijkheden. Laat ons vandaag nog uw magazine zeefdrukken!

over ons

Met een magazine vertelt u meer

Wanneer u een tijdschrift laat verfraaien, is het vaak zo dat u uw relaties of potentiële klanten iets te vertellen heeft. Deze boodschap past niet altijd op een flyer of folder. Een tijdschrift heeft als voordeel dat u hier zoveel informatie in kwijt kunt als u wilt. Denk aan productfoto’s, aanbiedingen en uitgebreide verhalen. Met een tijdschrift maken relaties en potentiële klanten en relaties pas echt kennis met uw bedrijf. Brochures zijn namelijk vaak commercieel, maar met een tijdschrift kunt u echt de diepte in. Ook dat biedt u verschillende mogelijkheden. Wenst u een gave glossy voor uw bedrijf? Wilt u net even dat extra’s geven aan uw tijdschrift? Met zeefdruk technieken kunnen wij de aandacht met gemak stelen. Indien u programmaboekjes, clubbladen, productcatalogi, naslagwerken of andere magazines wilt laten verfraaien, bent u bij Screen-It aan het juiste adres.

Uw tijdschrift naar wens veredelen bij Screen-It

Wat wenst u voor uw magazine? Bij Screen-It kunt u een tijdschrift naar wens laten zeefdrukken. Met onze technieken kunt u in de magazines vele kanten op. Door de keuze uit diverse inkten om uw drukwerk te laten verfraaien, kunt u uw brochure geheel naar wens samenstellen. Maak een keuze uit de vele mogelijkheden en zie hoe wij precies dat magazine veredelen naar uw wens.

Magazine veredelen in kleine of grote oplages?

Wenst u een grote doelgroep te bereiken met uw verhaal? Of heeft u een kleinere doelgroep op het oog? Wij kunnen een tijdschrift veredelen in zowel kleine als grote oplages. Wenst u uw magazines te laten verfraaien voor een goedkope prijs? Des te hoger de oplage die u bestelt, hoe voordeliger u per stuk uit bent. Wij bieden u echter ook een kleine oplage magazine veredeling aan tegen een scherpe prijs!

De afwerking van uw magazine

Drukvellen worden aangeleverd op minimaal formaat van 32 x46 cm. en max. 72 x 102 cm.

Kleine oplages wordt gezeefd drukt op de half automaat en op deze half automaat kunnen we kleiner formaat aan.

Spot uv inkt

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Spot uv inkt

Welke inkten mogen wij gebruiken voor uw magazines?

Uw tijdschriften kunnen wij verfraaien met aquarel inkt, blacklight inkt en nog meer diverse materialen. U kunt er ook voor kiezen uw magazines te laten veredelen met glow in the dark inkt of thermo inkt. Uw magazines verfraaien wij enkel met kwalitatief hoogwaardig materiaal. Wij garanderen u dan ook altijd een nette afwerking.

Screen-It biedt u vele voordelen

Indien u tijdschriften laat veredelen bij Screen-It, profiteert u van de voordelen van een bedrijf met al meer dan 26 jaar ervaring in het aanpassen van drukwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van offset drukkerijen, alsmede reclamebureaus, bij de veredeling van hun drukwerk. Hierdoor kunnen wij u het gewenste resultaat leveren. Zet ons vandaag nog in om uw tijdschriften te verfraaien!

Zet ons in om uw magazines te veredelen

Wenst u uw tijdschriften te laten veredelen door Screen-It? Laat ons weten wat uw wensen zijn en neem direct contact met ons op via info@screenit.nl of bel 0299-689944. Uw tijdschriften verfraaien wij binnen een mum van tijd!

Back To Top