skip to Main Content

Inkt die zacht aanvoelt

Met soft touch inkt kunt u uw drukwerk een zeer bijzondere en verfijnde finishing touch geven. Hiermee laat u bijvoorbeeld uw visitekaartjes namelijk niet alleen zeer luxe ogen, maar ook heel zacht aanvoelen. Screen-It is zeer gespecialiseerd in het veredelen van drukwerk. Wij kunnen uw drukwerk zelfs aan beide kanten een zacht oppervlak geven. Dit zal iedereen versteld doen staan. Deze druktechniek zorgt ervoor dat uw boodschap of bedrijf een stuk beter blijft hangen bij de ontvangers van uw drukwerk. Bovendien zal niemand uw visitekaartje, wenskaart, uitnodiging of sticker snel weggooien, omdat die zo ontzettend mooi is! Kortom, neem contact met ons op als u uw drukwerk wilt laten verfraaien met soft touch inkt.

Wat is soft touch inkt?

Soft touch inkt is een UV, watergedragen inkt die een matte uitstraling heeft en een beetje aanvoelt als suède. Deze inkt is geschikt voor zeefdrukmachines en biedt vele voordelen. Zo is de kleursaturatie en printkwaliteit zeer goed. U kunt dus kiezen voor zeer kleurrijke of donkere ontwerpen. In soft touch inkt komen uw gekozen kleuren optimaal tot hun recht. Een ander voordeel is dat uw drukwerk lekker zacht aanvoelt met deze soft touch inkt.

Ontdek de voordelen van soft touch inkt

Wij wijzen u graag op nog meer voordelen van verfraaiing van uw drukwerk met soft touch inkt. Ten eerste geeft het suède-achtige oppervlak een mooi mat effect. Dit valt extra goed op tussen de standaard andere gladde en papieren oppervlakken. Kiest u bijvoorbeeld voor een visitekaartje in soft touch inkt? Dan zal uw visitekaartje letterlijk boven vele andere visitekaartjes uitsteken. Een ander voordeel is dat het soft touch oppervlak krasbestendig is. Dit maakt uw drukwerk zeer duurzaam. Hierdoor wordt uw product een stuk beter gebruikt, bewaard en onthouden. Een derde voordeel dat we hier willen benoemen, is dat er geen vingerafdrukken op uw drukwerk terecht kunnen komen. Op die manier blijft uw drukwerk mooi en kwalitatief. Drukwerk met soft touch inkt is geschikt voor hot stamping en overdrukken. U ziet, met deze inkt geniet u van vele mogelijkheden om diverse speciale effecten te krijgen op uw drukwerk.

Screen it
De framboos voelt zacht aan

Ons advies

Mogen wij uw drukwerk veredelen met soft touch inkt? Dan vragen wij u rekening te houden met de volgende voorwaarden voor uw drukwerk:

  • Minimaal drukformaat: 32 x 46 cm
  • Kleine oplage: 21 x 14 cm
  • Maximaal drukformaat: 72 x 102 cm
  • Minimum gewicht: 115 grs
  • Aanleveren bestanden in: pdf

Waar u deze druktechniek goed voor kunt gebruiken? Omdat soft-touch inkt een zacht oppervlak creëert, is het zeer geschikt om een ​​merk of een product te onderscheiden van de concurrentie. De luxe uitstraling verbetert de consumentenervaring van een product of merk enorm. U creëert als het ware een complete beleving voor de consument. Een andere reden om uw drukwerk op deze wijze te laten veredelen, is als u de consument een voorbeeld wenst te geven van hetgeen u aanbiedt. Het drukken van een soft touch inkt op visitekaartjes, etiketten, stickers, kaarten of andere producten zorgt voor een toegevoegde waarde aan het eindproduct.

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Softtouch Inkt

Kom meer te weten over Screen-It

Wij leggen u graag meer uit over onze aanpak en hoe wij uw drukwerk verfraaien. Ten eerste staan wij garant voor maatwerk. Daarom willen we graag een uitvoerig gesprek met u aangaan. U legt hierin uit wat uw wensen zijn, wij wijzen u op al uw mogelijkheden. Naast soft touch inkt, kunnen wij u ook helpen aan oplossingen met bijvoorbeeld glow in the dark inkt, geurinkt, scratch off inkt, glitter inkt, reliëflak, schoolbord inkt, koelkast inkt en aquarel inkt. Een tweede belangrijk punt van onze aanpak, is dat we al meer dan 26 jaar actief zijn in het veredelen van drukwerk van offset drukkerijen en reclamebureaus. U bent dus verzekerd van de juiste kennis en ervaring. Wat als derde belangrijk is, is dat wij alles in eigen huis verzorgen. Wij leveren zelfs eigenhandig uw – van soft touch inkt voorziene – drukwerk bij u af. Kortom, neem contact met ons op voor verfraaiing van uw drukwerk.

Schakel ons in voor soft touch inkt

Heeft u interesse in onze diensten in verfraaiing van uw drukwerk met soft touch inkt? Maak dan een afspraak met ons. Wij verzorgen uw drukwerk graag van precies die veredeling die u van ons wenst. Laat ons weten wat wij voor uw stickers, visitekaartjes, wenskaarten of uitnodigingen mogen betekenen. U bereikt ons door te bellen naar 0299-689944 of stuur een e-mail naar info@screenit.nl. We maken van uw drukwerk graag een exclusief eindresultaat met behulp van soft touch inkt!

Back To Top