skip to Main Content

Creatief drukwerk

Het leuke effect van een schoolbord, maar dan op uw drukwerk: schoolbord inkt maakt het mogelijk! De groene of zwarte kleur waar met wit krijt op geschreven kan worden is herkenbaar. Wij kunnen uw drukwerk van deze schoolbord inkt voorzien. Hierdoor kunt u op een herkenbare en authentieke wijze uw boodschap verkondigen. Doordat het krijt is uit te vegen, kan de inkt herhaaldelijk gebruikt worden voor verschillende boodschappen. Handig voor drukwerk in bijvoorbeeld restaurants, cafés of hotels. Nu kunt u dit ook in uw drukwerk verwerken door het door Screen-It te laten veredelen met schoolbord inkt!

Wat is schoolbord inkt?

Schoolbord inkt is een matte druktechniek. Als wij uw drukwerk, of een deel ervan, bedrukken met deze speciale inkt, kan er vervolgens met een krijtje op worden geschreven. Deze druktechniek is zeer toepasbaar voor bijvoorbeeld ansichtkaarten, wenskaarten, uitnodigingen, posters of stickers. U kunt een volledig persoonlijke boodschap op (laten) schrijven, op uw kwalitatief hoogstaande drukwerk. Zo combineert u het beste van twee werelden: vakkundigheid en persoonlijkheid. Omdat het hier om een zeefdruktechniek gaat, kunt u deze druktechniek nog met andere technieken combineren. Denk aan onder andere glitter inkt, blacklight inkt, reliëflak of gravel inkt. Zo creëren we een optimaal resultaat dat volledig aan uw wensen voldoet.

Ontdek de mogelijkheden met schoolbord inkt

Hoe leuk is het effect van een met krijt beschrijfbaar traditioneel schoolbord? Vrijwel iedereen heeft wel eens een lieve boodschap, een grapje of een mooie tekening op een schoolbord getekend. Jong en oud zal daarom de schoolbord inkt direct kunnen herleiden naar het traditionele schoolbord. Ideaal hierin is dat iedereen precies weet wat hem of haar doen staat. Namelijk erop schrijven met een krijtje. Wat er precies op uw drukwerk geschreven of getekend mag worden, is geheel aan u of aan de ontvanger ervan. Dat maakt deze vorm van druktechniek zeer creatief. De mogelijkheden zijn eindeloos. In plaats van dat u een standaard dertien-in-een-dozijn kaart, uitnodiging, poster of sticker verstuurt, heeft u deze al stijlvol kunnen personaliseren. Neem contact met ons op als u wat voorbeelden wenst te zien van drukwerk in schoolbord inkt.

Kies voor Screen-It om deze redenen

Houdt u van maatwerk ter verfraaiing van uw drukwerk? Dan heeft u al de eerste reden gevonden om ons in te schakelen voor het veredelen van uw drukwerk. Wij staan al meer dan 26 jaar klaar voor offset drukkerijen en reclamebureaus om hen te helpen bij de ontwikkeling van kwalitatief hoogstaand drukwerk. Zeker schoolbord inkt wordt vaak gekozen als druktechniek. Wist u dat wij ook mogelijkheden bieden in onder andere glow in the dark inkt, scratch off inkt, koelkast inkt en aquarel inkt? In combinatie met schoolbord inkt kan het zorgen voor zeer verrassende effecten. Bent u hier benieuwd naar? Maak een afspraak met ons. Wij zijn erg benieuwd naar uw wensen en koppelen deze graag aan onze diensten en mogelijkheden. Wij horen graag wat wij voor u mogen betekenen, zodat u straks beschikt over kwalitatieve kaartjes, posters of stickers met schoolbord inkt erop.

schoolbord inkt

Ons advies

Wilt u dat wij uw drukwerk veredelen met schoolbord inkt? Dan zult u rekening moeten houden met een aantal voorwaarden voor uw drukwerk, namelijk:

  • Minimaal drukformaat: 32 x 46 cm
  • Maximaal drukformaat: 72 x 102 cm
  • Minimum gewicht: 170 grs
  • Aanleveren bestanden in: pdf

Heeft u specifieke wensen aangaande schoolbord inkt? Bent u benieuwd naar welke andere veredeling het beste past bij deze druktechniek? Of wenst u meer informatie over onze werkwijze? Neem contact met ons op als u rondloopt met een vraag of verzoek. Wij staan namelijk bekend om onze persoonlijke aanpak en om het leveren van maatwerk. Laat ons met u meedenken. Wij wijzen u graag op precies de juiste mogelijkheden.

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Kom meer te weten over onze aanpak

Screen-It is een expert in drukwerkveredeling. We hebben al vele jaren ervaring en werken sinds 1992 hard voor de beste resultaten. Inmiddels hebben we zelfs eigen technieken en een eigen lak ontwikkeld. Hierdoor kunnen we onze klanten optimaal bedienen. Ook hebben we een ruim aanbod en kunnen we overweg met verschillende soorten inkt en lak, zoals: geur-, glitter-, scratch off-, spot uv-, all over-, reliëf-, koelkast- en schoolbord inkt. Een ander groot voordeel van onze aanpak, is dat wij met onze Fiat Ducato al het drukwerk eigenhandig bij u af kunnen leveren. Voor veel Nederlandse offset drukkerijen en reclamebureaus zijn wij al een bewezen partner in schoolbord inkt. Volgt u ook als tevreden opdrachtgever? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Schakel ons in voor schoolbord inkt

Wilt u meer weten over onze diensten en uw mogelijkheden in drukwerk met schoolbord inkt? Maak dan een afspraak met ons. Wij toveren uw drukwerk graag om in creatieve, unieke en kwalitatief hoogstaande stickers, posters, kaarten of uitnodigingen. U bereikt ons door te bellen naar 0299-689944 of stuur een e-mail naar info@screenit.nl. We kijken ernaar uit om uw drukwerk met schoolbord inkt te mogen verfraaien!

Back To Top