skip to Main Content

Drukwerk met een geurtje

Geurinkt verfraait uw drukwerk doordat deze een extra dimensie aan uw drukwerk toevoegt. Screen-It kan deze inkt op verschillende materialen aanbrengen op uw drukwerk. Heeft u een product met een bepaald aroma dat u wilt promoten? Dan moet u zeker denken aan geurinkt. U kunt de consument zo zelf laten ontdekken hoe uw product ruikt. Of u brengt deze consument in een bepaalde sfeer, door hem of haar een bepaalde geur te laten ruiken. Zo maakt een klant optimaal gebruik van zijn of haar zintuigen. Wij kunnen dit volledig naar uw wens voor u realiseren. Wij hebben ruime ervaring met verschillende soorten inkt en lak. We denken graag met u mee en helpen u graag. Benader ons voor maatwerk oplossingen in geurinkt.

Hoe werkt geurinkt?

We kunnen geurinkt voor u samenvatten als een lekker luchtje dat uw drukwerk verfraait. Het werkt heel eenvoudig: kras/wrijf en ruik. Geurinkt bestaat uit microcapsules, die door erover te wrijven of te krassen de gewenste geur laten vrijkomen. Door onze lichaamswarmte versterken we de geur. Warmte ontstaat door de beweging van het krassen of wrijven. De consument ontdekt zo een heerlijk aroma, wat een extra prikkel vormt voor een aankoopimpuls. Dit werkt in het bijzonder goed voor parfums en deodorants. U kunt het product en de geur met veel woorden omschrijven, maar de klant vindt het prettiger om het zelf te kunnen ruiken. Wilt u een product of een boodschap verkopen dat past bij een bepaald seizoen of feest? Ook dan geurinkt helpen. Denkt aan de geur van chocolade bij Sinterklaas, kaneel bij Kerst en eucalyptus voor een wellnessresort. Wanneer u gebruikmaakt van onze geurinkt, dan is de kans op een aankoop of actie veel groter!

Zo drukken wij geurinkt

Als offset drukkerij hoeft u ons alleen maar uw drukwerk toe te sturen. Dan kunnen wij deze voor u verfraaien door deze te voorzien van de gewenste geur. Er zijn zeer veel verschillende geuren mogelijk. Denk aan hout, lavendel, chocolade, sinaasappel, aardbei, kaneel of munt. De geuren worden middels zeefdruk gedrukt. Dit kan op diverse ondergronden zoals papier, karton en offset drukwerk. De geurinkt zelf is transparant. Fijn om te weten, is dat uw drukwerk pas de gewenste geur afgeeft, als er gewreven wordt over de geurinkt. Wordt er niet gewreven, dan heeft uw drukwerk ook geen specifieke geur.

Wanneer biedt geurinkt uitkomst?

Geurinkt geeft uw drukwerk letterlijk een vleugje extra klasse. Het maakt uw boodschap bovendien extra feestelijk, interessant of duidelijk. Het gebruik van geurinkt is daarom zeer geschikt voor onder andere:

  • Loten
  • Folders
  • Stickers
  • Wenskaarten
  • Verpakkingen

De geur die wij op uw kaart, uitnodiging, entreebewijs of sticker aanbrengen, blijft langdurig werken. Bovendien blijft de geur in goede kwaliteit. Uw drukwerk gaat na verloop van tijd dus niet muf of smerig ruiken. Kortom, geurinkt is ideaal voor de veredeling van uw drukwerk. Bent u overtuigd van de voordelen van de ‘scratch & sniff’ techniek? Neem dan contact met ons op.

Screen it
Geurlaag is aangebracht over de Tijm

Ons advies

De geurinkt die wij aanbrengen maakt uw eigen drukwerk extra bijzonder. U kunt geurinkt in verschillende soorten drukwerk gebruiken, zoals direct mail en brochures. Er zijn veel verschillende geuren verkrijgbaar. U kunt zelf ook geuroliën aanleveren, waarna de gewenste geur gemaakt kan worden. Ook kunnen we geurinkt op verschillende materialen aanbrengen. Kortom, er zijn vele mogelijkheden. Wel moet uw drukwerk aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Minimaal drukformaat: 32 x 46 cm
  • Maximaal drukformaat: 72 x 102 cm
  • Minimum gewicht: 115 grs
  • Aanleveren bestanden in: pdf

Vraag ons naar uw mogelijkheden als u een afwijkende opdracht voor ons heeft klaarliggen.

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Kom meer te weten over onze aanpak

Wist u dat wij offset drukkerijen en reclamebureaus al meer dan 26 jaar helpen bij de veredeling van hun drukwerk? Ook als u uw producten wilt voorzien van lekkere geurinkt, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze aanpak verloopt als volgt. Eerst gaan we uitvoerig met u in gesprek. Wij koppelen uw wensen graag naadloos aan onze mogelijkheden. Zodra duidelijk is wat wij voor u mogen betekenen, gaan we voor u aan de slag. Tijdens het gehele traject houden wij u regelmatig op de hoogte van de vorderingen. Omdat we korte communicatielijnen hanteren, kunnen wij precies dat maatwerk realiseren, dat u wenst. U ontdekt immers spoedig welk resultaat u kunt verwachten. Is dit niet geheel naar uw wens? Dan passen we het direct voor u aan!

Schakel ons in voor geurinkt op uw drukwerk

Wij werken regelmatig met geurinkt. Wij drukken de geurinkten door middel van een zeefdruktechniek op door u aangeleverd offset drukwerk. Zo ontstaat een professioneel eindresultaat waar u trots op mag zijn. Wij vertellen u graag over onze opties voor uw drukwerk. Laat ons vandaag nog weten wat uw wensen zijn. U bereikt ons door te bellen naar 0299-689944 of stuur een mail naar info@screenit.nl. Wij vertalen uw wensen voor uw drukwerk graag in het mooiste resultaat met geurinkt!

Back To Top