skip to Main Content

Laat u verrassen met decoratieve toverinkt

Toverinkt heeft een verfraaiende werking op uw drukwerk. Met toverinkt creëert u een leuk en verassend effect wanneer u er met een zacht potlood overheen kleurt. Vervolgens verschijnt er een beeld op de blanco ondergrond. Misschien kent u het nog, de oudere jongeren onder ons, het effect van de inkt uit vroegere toverboekjes. Er ontstaat bijvoorbeeld tekst of bijzondere afbeeldingen. Gebruik dit product voor uzelf of schaf het aan als een geschenk voor iemand anders met een leuke boodschap. Dat geeft uw producten een leuke sfeer! Ideaal om mensen te verrassen met dit spannende effect. Dankzij ons hoogwaardige papier zal uw boodschap altijd zichtbaar blijven. Bovendien kunt u de inkt eenvoudig tevoorschijn krassen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van drukwerk verfraaiing met toverinkt.

Wat is toverinkt?

Heeft u nog nooit eerder gehoord van toverinkt? Of heeft u dit vroeger wel eens gebruikt in uw kindertijd? De naam zegt het eigenlijk al, met deze inkt tovert u zelf met behulp van een potlood een boodschap tevoorschijn. Deze techniek is zeer interessant en effectief om de aandacht te trekken met uw drukwerk. De toverlaag bestaat uit een bepaald materiaal waardoor tekst of plaatjes snel zichtbaar worden. Lever uw drukwerk in basisformaat bij ons aan en wij plaatsen de gewenste toverlaag voor u erop. Gaat het om een specifiek formaat? Geef uw wensen door zodat we eventueel uw drukwerk op formaat kunnen snijden. U zult merken dat het toverlaagje vloeiend werkt. Door met een potlood eroverheen te kleuren, zal uw mededeling of verrassing snel zichtbaar worden.

Zo wordt toverinkt aangebracht

Het aanbrengen van toverinkt is zeer eenvoudig. Stuur ons het gewenste ontwerp en afmetingen en zij zorgen voor de boodschap op een blanco papier.
Daarna drukken we de witte toverlaag. Zo ontstaat er tijdens het kleuren een ontwerp in de kleur van het potlood dat u gebruikt. Of het nu een roze of grijs potlood is, door te kleuren over het blanco vel, zal er een persoonlijk ontwerp ontstaan. Met een creatieve afbeelding en/of test realiseert u nieuwsgierigheid bij degene die uw drukwerk in handen krijgen. Wij werken met kwalitatieve inkt die ervoor zorgt dat het kleuren niet afgeeft. Kortom, voor welke doeleinden het ook bedoeld is, onze toverinkt is van de beste kwaliteit.

Tips voor het gebruik van uw toverinkt

Al onze inkten zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor het niet afgeeft op de ondergrond of uw kleding. U kunt ook kiezen voor een extra bedrukking op de achterzijde of een zwaarder gramsgewicht. Om welk doeleinde het ook gaat, wij realiseren voor u een ideaal toverinkt ontwerp voor op uw drukwerk. Volg deze tips voor een optimaal resultaat:

 • Laat de afbeelding onder de toverinkt drukken i.p.v. printen
 • Gebruik voor dit verrassende effect altijd een grijs of gekleurd potlood
 • Zorg dat uw ontwerp binnen de minimale en maximaal formaten vallen
 • Lever het bestand aan in PDF

Als u deze tips volgt bij het ontwerpen en gebruiken van uw toverinkt ontwerp, bent u verzekerd van een hoogwaardig resultaat van uw drukwerk verfraaiing.

Screen it
Toverinkt voor het krassen met potlood
Screen it
Toverinkt na het krassen

Ons advies

Toverinkt is een creatieve druktechniek waarmee u uw drukwerk in verschillende ontwerpen kunt laten verfraaien. Heeft u al een specifiek ontwerp in gedachte? Of wenst u advies? Wij denken graag met u mee. Wij gaan in ieder geval uit van de volgende minimumeisen:

 • Minimaal drukformaat 32 x 46 cm
 • Kleine oplage 21 x 14 cm (alleen voor toverinkt)
 • Maximaal drukformaat 72 x 102 cm
 • Minimum gewicht: 115 grs
 • Aanleveren bestanden in: PDF

Heeft u andere wensen, een afwijkende afmeting of wilt u een andere opdracht laten uitvoeren? Geef uw wensen aan ons aan door en wij zoeken een passende oplossing.

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

over ons

Wij denken met u mee

Heeft u interesse in drukwerk verfraaiing door toverinkt, thermo inkt of een van onze andere inkten? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Tevens geven wij u graag professioneel advies. Met onze ervaring en expertise van meer dan 26 jaar kunnen wij u een optimaal resultaat bieden. Wij hebben al meerdere klanten tevreden gesteld. Opdrachten die u naast toverinkt bij ons onder andere ook kunt laten uitvoeren zijn:

 • Thermo Inkt
 • Scratch off inkt
 • Soft touch inkt
 • Zonlicht gevoelige inkt
 • Glow in the dark ink

Neem contact met ons op voor toverinkt

Heeft u interesse in onze diensten met toverinkt? Of heeft u nog vragen over een van onze diensten? Wij voorzien u graag van vrijblijvende inspiratie en professioneel advies. U bereikt ons door te bellen naar 0299-689944 of stuur een mail naar info@screenit.nl. U kunt uw drukwerk ook thuis laten bezorgen. Wij zijn uw betrouwbare partner en denken altijd met u mee. Geef vandaag nog uw wensen door voor toverinkt ter verfraaiing van uw drukwerk.

Back To Top