skip to Main Content

Uw stickers laten veredelen doet u bij Screen-It

Wenst u stickers te laten veredelen? Bij Screen-It bent u aan het juiste adres voor het veredelen van al uw stickers. Voor welke toepassingen u ook stickers wilt gebruiken, wij drukken uw stickers geheel naar wens. Een sticker is niet het meest voor de hand liggende middel wanneer u reclame wenst te maken voor uw bedrijf. Toch zijn stickers zeer effectief. Al helemaal wanneer uw stickers met logo op de goede manier worden ingezet. Kies een mooi design waarin uw logo goed uitkomt. Dit zorgt geheid voor succes! Bij ons kunt u uw stickers op verschillende manieren van een prachtige afwerking voorzien.
Kortom, uw stickers laten veredelen doet u uiteraard bij Screen-It.

over ons

Het productieproces van uw stickers

Indien wij uw stickers mogen veredelen, zorgen wij ervoor dat deze met onze speciale zeefdruk technieken gedrukt worden. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan snel te werk. Het voordeel is dat de opstartkosten van onze drukpers laag zijn, waardoor u profiteert van een zeer aantrekkelijke prijs voor uw drukwerk aan te laten passen. Laat ons meerdere ontwerpen van stickers veredelen. Zo heeft u straks een diversiteit aan stickers die u voor verschillende toepassingen kunt gebruiken.

Het afwerken van uw stickers

U kunt kiezen voor verschillende afwerkingen wanneer wij uw stickers drukken. Laat uw stickers in de hoeken afronden voor een speels effect. U kunt er ook voor kiezen uw stickers van een matte of glanzende laag te voorzien. Dit geeft uw stickers extra bescherming. Indien u uw stickers van een glanzende laag voorziet, krijgen deze een chique uitstraling.

Gepersonaliseerde stickers

Wij kunnen uw stickers ook gepersonaliseerd veredelen. Heeft u naamstickers of adresstickers die wij kunnen verfraaien? Wij kunnen de ideale gepersonaliseerde stickers voor u maken. Heeft u een eigen bedrijf en bent u op zoek naar stickers met een reflecterende coating? Zo is uw bericht savonds erg opvallend.  Ook hierin kunnen wij u voorzien. Wilt u weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op en laat uw stickers gepersonaliseerd veredelen!

Verschillende formaten om uit te kiezen

Bij Screen-It kunt u stickers laten veredelen in alle formaten. Kunt u uw ideale formaat niet op deze website vinden? Geef dan zelf uw gewenste formaat aan ons door, zodat wij de juiste formaten stickers kunnen samenstellen. In welk formaat mogen wij uw stickers veredelen?

Spot uv inkt

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Spot uv inkt

Daarom laat u uw stickers veredelen door Screen-It

Uw stickers veredelen bij Screen-It doet u om diverse redenen. Wij zullen er enkele voor u opnoemen. Wanneer u voor Screen-It kiest, maakt u ook de keuze voor een bedrijf dat ruim 26 jaar ervaring heeft in bestaand drukwerk veredelen. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van offset drukkerijen en reclamebureaus. Wij ondersteunen hen vooral bij de veredeling van hun drukwerk. Voordat u uw stickers bij ons laat veredelen, horen wij graag wat uw wensen zijn. Indien gewenst kunnen wij u van advies op maat voorzien. Wanneer wij uw stickers veredelen, houden wij u op de hoogte van de voortgang van het proces. Door korte lijnen te houden zorgen wij voor een goede communicatie. Door op deze manier samen te werken, kunnen wij een zo goed mogelijk resultaat voor u creëren. Wij hebben de apparatuur in huis waarmee wij uw stickers snel en professioneel kunnen verfraaien. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, kunt u er ook van uitgaan dat u uw stickers binnen een mum van tijd zult ontvangen. Wenst u vandaag nog uw stickers te laten veredelen door Screen-It? Neem dan direct contact met ons op en laat ons uw gewenste stickers veredelen!

Zet ons in om uw stickers te veredelen

Ziet u het wel zitten om stickers te laten veredelen op onze vele formaten en deze mooi af te laten werken? Met onze ruim 26 jaar ervaring leveren wij u precies het resultaat dat u wenst. Kies voor onze raamstickers of stickers op rol voor uw winkel of ga voor autostickers om reclame te maken voor uw bedrijf. Meer weten? Neem dan direct contact met ons op.
Mail ons dan via info@screenit.nl of bel 0299-689944. Laat ons uw stickers veredelen en op uw gewenste manier van een prachtige afwerking voorzien!

Back To Top