skip to Main Content

Kies voor drukwerk verfraaiing door lamineren

Heeft u er wel eens aan gedacht om uw drukwerk te laten lamineren met polypropyleenfolie? De materialen zijn dan zeer goed beschermd en gaan veel langer mee. Bovendien is het erg milieuvriendelijk. U kunt belangrijke documenten zo jarenlang goed houden. Laat u een drupje water erop vallen? Geen probleem. Het vocht glijdt er vanzelf af. Wij van Screen-It hebben veel ervaring als het gaat om het lamineren van drukwerk. U kunt bij ons terecht voor gedegen advies en een vakkundige afwerking. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met ons en vraag ons naar onze diensten in lamineren zodat we kunnen helpen uw drukwerk te verfraaien.

De voordelen van lamineren

Wist u dat bij lamineren drukwerk is voorzien van polypropyleenfolie en dat uw papieren documenten daardoor maar liefst twee keer langer meegaan dan niet-gelamineerde materialen? Doordat er geen weekmakers in polypropyleen zitten, hecht ander drukwerk niet aan de folie. Daarnaast voldoet het aan de eisen van het verpakkings- en gebruiksmiddelenbesluit van TNO. Lamineren heeft nog veel meer voordelen. Wij sommen er graag wat voor u op. Laminaat:

 • Is recyclebaar
 • Is volledig gifvrij
 • Bevat geen chloriden
 • Is bestand tegen chemicaliën
 • Is sterk en bijna niet te scheuren
 • Is een alternatief voor pvc en pet-folie
 • Kan gebruikt worden bij kinderspeelgoed
 • Mag in contact komen met levensmiddelen
 • Kan bedrukt worden op traditioneel drukwerk
 • Heeft een zeer geringe waterdamp doorlatendheid
 • Is bestand tegen constante temperaturen van -10 graden tot +100 graden

Bent u overtuigd van deze voordelen? Maak dan een afspraak met ons, zodat wij voor uw wensen een passende oplossing kunnen vinden.

Zo lamineren wij drukwerk

Lamineren wordt gedaan om uw drukwerk van een luxe en kwalitatieve uitstraling te voorzien. Wij leggen u graag uit hoe wij drukwerk lamineren. Door middel van hitte brengen we een transparante folie aan op het drukwerk. Dit zorgt niet alleen voor een bijzondere look, maar geeft ook extra opdikking en stevigheid aan uw drukwerk. Bovendien verhoogt deze beschermlaag de gebruiksduur van het laminaat. Immers, zaken als vuil, waterdruppels en vingerafdrukken kunnen makkelijk met een doekje weggeveegd worden. En dit zonder enig kwaliteitsverlies van het drukwerk. Kortom, het laten lamineren van drukwerk is zeer verstandig als u wilt dat consumenten uw flyer, visitekaartje, magazine of poster langer bewaren.

Volautomatisch Lamineren
Lamineer process

Ons advies

Als het gaat om drukwerk verfraaiing door lamineren, dan zijn er vele opties mogelijk. U kunt kiezen uit de volgende soorten Magicstar-laminaat: glans, mat, soft-touch en krasvast. De meest gekozen laminaatsoorten zijn glans laminaat, mat laminaat en soft-touch laminaat. Ook zijn er veel bewerkingsmogelijkheden mogelijk, zoals verspanend bewerkt, warm, vervormd en gelast. Elke bewerking draagt zijn eigen unieke uitstraling. Als u wilt kiezen voor een bepaalde laminaatsoort of -bewerking, dient u rekening te houden met een aantal basisvoorwaarden voor uw drukwerk. Te noemen:

 • Minimaal drukformaat: 25 x 35 cm
 • Maximaal drukformaat: 72 x 102 cm
 • Minimum gewicht: 135 grs

Wenst u voorbeelden te zien van de verschillende laminaatsoort en -bewerkingen? Maak dan een afspraak met ons. Wij tonen u graag verschillende voorbeelden, vragen naar uw wensen en denken desgewenst met u mee. Zo komen we samen tot een uiteindelijk ontwerp dat volledig past bij de doeleinden van uw drukwerk.

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Kom meer te weten over Screen-It

Heeft u een voorkeur voor maatwerk oplossingen voor drukwerk verfraaiing? Dan zijn wij graag uw partner. Wij zijn al meer dan 26 jaar ervaren in het lamineren van drukwerk. En dat is nog niet eens alles wat we doen. Zo kunt u ons uw drukwerk ook laten voorzien van onder andere glitter inkt, glow in the dark inkt, reliëflak, aquarel inkt en scratch off inkt. Op die manier vormen wij uw complete partner op het gebied van het veredelen van drukwerk. Bent u benieuwd naar al uw mogelijkheden? Wilt u weten welke afwerkingen het beste met elkaar samengaan? En voor welke doeleinden welke veredeling de beste effecten biedt? Laat ons u meer hierover vertellen. Volg de vele offset drukkerijen en reclamebureaus die in ons al hun allround partner in drukwerk hebben gevonden. Neem snel contact met ons op, zodat we een afspraak in kunnen plannen over het lamineren van uw folders, kaartjes of posters.

Schakel Screen-It in om uw drukwerk te lamineren

Wilt u uw drukwerk vakkundig laten lamineren? Bij Screen-It werken vakmannen, die jarenlange ervaring hebben met verschillende soorten inkt en verf. Ook zijn wij bedreven in lamineren en gommeren. Dankzij onze professionele aanpak en uitgebreide kennis zijn wij een graag geziene partner voor offset drukkerijen en reclamebureaus. Ook voor u gaan wij graag aan de slag. Sterker nog, wij brengen uw voltooide producten naderhand graag eigenhandig bij u af. Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres als u laminaat op uw posters, stickers, folders of kaarten wenst. Neem voor meer informatie contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0299-689944 of stuur een e-mail naar info@screenit.nl. We horen graag wat we voor u mogen lamineren!

Back To Top