skip to Main Content

Een sensatie in het donker met glow in the dark inkt

Overweegt u uw posters, stickers, flyers, uitnodigingen, entreekaarten of ander drukwerk te verfraaien door deze te voorzien van glow in the dark inkt? Dan bent u aan het juiste adres bij Screen-It. Deze inkt geeft uw drukwerk precies die uitstraling aan uw drukwerk die u wenst. Het maakt van elke gewone kaart of folder een kwalitatief hoogstaand maatwerk product om lang te bewaren, volop te tonen aan anderen en regelmatig te gebruiken. Is dat wat u wenst voor uw drukwerk? Laat ons u dan meer vertellen over onze mogelijkheden. Wij veredelen uw documenten graag met glow in the dark inkt.

Wat is glow in the dark inkt?

Glow in the dark inkt ‘laadt zich op’ in binnenverlichting of in het licht van de zon. De inkt is wit/zeer lichtgroen van kleur. Gaat het licht uit of wordt het om een andere reden donker? Dan straalt de inkt voor ongeveer 30 minuten een mooi, typisch en sprookjesachtig licht uit. Dit effect wordt nog groter als de inkt aangebracht is op een witte of lichte ondergrond. Fijn om te weten, is dat onze glow in the dark inkt op alle soorten papier gedrukt kan worden. Het geeft een enorme toegevoegde meerwaarde aan elke poster, flyer, sticker of kaart. Bent u benieuwd of er voor uw wensen oplossingen zijn? Plan dan een afspraak met ons in. Wij luisteren graag aandachtig naar uw wensen, zodat wij onze diensten hierop kunnen aanpassen.

Kom meer te weten over glow in the dark inkt

Wij leggen u graag uit hoe glow in the dark inkt precies werkt en hoe dit uw drukwerk kan verfraaien. Het verklaart wellicht al een hoop dat deze inktsoort ook wel bekend staat als fosforescerende inkt. In de inkt zijn fosfordeeltjes opgenomen. Deze deeltjes zijn in staat licht te absorberen, als de inkt hieraan wordt blootgesteld. Als het licht daarna verdwenen is, wordt het licht nog enige tijd afgegeven door diezelfde fosfordeeltjes. Wat belangrijk om te weten is, is dat de hoeveelheid lichtopbrengst afhankelijk kan zijn van de locatie waar uw drukwerk geplaatst of gehangen wordt. Vraag onze specialisten eventueel om advies, zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat.

Wanneer is glow in the dark inkt geschikt?

Glow in the dark kennen veel mensen alleen als de sterretjes voor in kinderkamers of als de hippe armbandjes tijdens een avondje uitgaan. Maar glow in the dark inkt is nog voor veel meer ideaal. Wilt u dat uw posters extra goed opvallen? Zowel overdag als ‘s avonds? Wilt u uw flyers een speelse gimmick geven door deze van glow in the dark inkt te laten voorzien? Of wilt u dat uw stickers ook in het donker in de spotlights staan? Laat ons ook deze dan verfraaien met deze bijzondere inkt. Hoewel de inkt niet urenlang licht zal afgeven, blijft deze lang genoeg stralen om het gewenste effect te bereiken. Zeker als de avond net valt of de lampen net uitgaan, zal de verrassing het hoogst zijn. Kies het moment van het onthullen van uw boodschap dus zeer goed en weldoordacht uit!

Screen it
Glow in the dark met de lampen aan
Screen it
Glow in the dark met de lampen uit

Ons advies

Wilt u uw afbeelding, logo of tekst op uw drukwerk laten drukken in glow in the dark inkt? Laat ons dit vakkundig en vlot voor u verrichten. Er zijn dan enkele voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Wij vatten deze graag kort en bondig voor u samen:

  • Minimaal drukformaat: 32 x 46 cm
  • Maximaal drukformaat: 72 x 102 cm
  • Minimum gewicht: 150 grs
  • Aanleveren bestanden in: pdf

Heeft u vragen over uw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Overweeg anders ook een combinatie van verschillende soorten inkt en lak. Denk aan scratch off inkt, geurinkt, schoolbord inkt, reliëflak en aquarel inkt.

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Glow in the Dark Inkt

Dit maakt van ons uw professionele partner

Wij vormen graag uw professionele partner in het veredelen van uw drukwerk. Volg ook de vele andere reclamebureaus en offset drukkerijen die wij al ruim 26 jaar mogen helpen bij het voltooien van hun drukwerk. Wij zorgen graag voor die gewenste finishing touch. Glow in the dark inkt is hierbij maar één van onze opties. Voor al uw posters, stickers, folders, visitekaartjes, uitnodigingen, wenskaarten, entreebewijzen en magazines hebben wij de juiste oplossingen. Wat wij ook voor u mogen betekenen, wij leveren altijd een kwalitatief hoogstaand resultaat. Kortom, laat ons uw wensen vertalen in een uniek en maatwerk eindproduct met glow in the dark inkt.

Schakel ons in voor glow in the dark inkt

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw drukwerk te verfraaien met glow in the dark inkt? De specialisten van Screen-It staan voor u klaar. Laat ons uw wensen koppelen aan onze mogelijkheden. Maak een afspraak met ons door te bellen naar 0299-689944 of stuur een e-mail naar info@screenit.nl. We bieden de juiste oplossingen met glow in the dark inkt.

Back To Top