skip to Main Content

Drukwerk met structuur

U kunt voor gravel inkt, ook wel schuurpapierlak genoemd, prima terecht bij Screen-It. Deze inkt verfraait uw drukwerk, doordat laatstgenoemde een extra dimensie krijgt. Dankzij onze handen voelen we ons letterlijk verbonden met de omvattende en fysieke wereld om ons heen. Gravel inkt speelt hier slim op in. Deze lak kan ervoor zorgen dat u een bepaalde structuur voelt. Dit is een opvallende strategie, waarmee u zich onderscheidt van andere partijen. Bovendien kunt u zo direct aan consumenten duidelijk maken hoe de gravel van bijvoorbeeld uw tennisbaan of steensoort aanvoelt. Nieuwsgierig geworden? Wij vertellen u graag meer over gravel inkt.

Wat is gravel inkt?

Gravel lak heeft een opdikkende structuur en voelt wat ruw en zanderig aan. Hierdoor krijgt uw drukwerk een tastbaar resultaat.  Er komt veel kijken bij de afwerking van gravel inkt. Er moet rekening gehouden worden met plaatselijke afdikking. Structuur is hard en heeft een bepaalde dikte en voor verdere verwerking dient daar rekening mee worden gehouden. Wilt u een groot vlak of een lichtere papiersoort in gramgewicht laten bedrukken met gravel inkt? Dan kan vervorming ontstaan. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de kans hiervoor zo klein mogelijk is. Toch raden wij u aan kartonsoorten vanaf 300 gram te gebruiken voor een zo goed mogelijk resultaat.

Wanneer is gravel inkt ideaal?

Gravel inkt of lak is erg handig om te gebruiken als u degene die uw drukwerk in handen heeft, wilt laten ervaren hoe een bepaald oppervlak aanvoelt. Wij kunnen deze verfraaing van uw drukwerk realiseren. Het kan echter ook een decoratieve functie hebben. Denk aan het aanbrengen van een mooie afbeelding in gravel inkt op bijvoorbeeld een uitnodiging of wenskaart, terwijl de rest van het product voorzien is van blanke lak. Zo geeft u uw drukwerk een enorme verfraaiing. Wat uw doeleinde ook is, deze inkt geeft uw flyer, folder, visitekaartje of magazine een extra dimensie. Heeft u behoefte aan voorbeelden van decoratieve gravel lak? Of wilt u weten wanneer het uitkomst biedt een bepaalde structuur te simuleren op uw drukwerk? Benader ons voor een uitvoerige afspraak.

Neem de consument mee in uw beleving

Waarom het verstandig is uw drukwerk te laten voorzien van gravel inkt? Omdat consumenten graag volledig meegenomen worden in een beleving. Natuurlijk, u kunt beschrijven hoe iets aanvoelt of hoe u iets ervaart. Maar door de lezer of klant dit zelf te laten ervaren, brengt u uw boodschap veel duidelijker over. Dit geldt ook als u iets wilt verkopen, zoals een bepaalde steensoort of een speciale grondbedekker zoals asfalt of een tennisbaan. Tegenwoordig draait het allemaal om de beleving. Dus kies niet alleen voor een afbeelding van de straat of de tennisbaan, maar laat ons uw drukwerk verrijken met gravel inkt. En misschien zelfs ook geurinkt!

Screen it
Textuur toegepast op de broccoli
Screen it
Textuur toegepast op de walnoot

Ons advies

U kunt gravel inkt voor veel doeleinden gebruiken zodat uw drukwerk wordt verfraaid. U zult echter met een aantal zaken rekening moeten houden. U kunt uitgaan van de volgende gegevens voor dit type inkt:

  • Minimaal drukformaat: 32 x 46 cm
  • Maximaal drukformaat: 72 x 102 cm
  • Minimum gewicht: 170 grs

Fijn om te weten, is dat gravel inkt geschikt is voor zowel gestreken als ongestreken papier. Lever uw ontwerp bij ons aan, dan zorgen wij ervoor dat we precies het eindproduct voor u realiseren dat u wenst. Het uiteindelijke resultaat leveren wij graag eigenhandig bij u af. Op die manier ontzorgen wij u compleet wat betreft de afwerking van uw drukwerk.

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Gravel Inkt

Waarom Screen-It?

Wij bieden maatwerk oplossingen voor verfraaiing van uw drukwerk. Wilt u uw drukwerk laten voorzien van heel grove en ruwe gravel inkt? Of bent u juist op zoek naar een hard, zanderig oppervlak? Alles is mogelijk. Dit komt omdat wij geen standaard oplossingen bieden. Laat ons eerst uitvoerig met u in gesprek gaan. Dan luisteren wij aandachtig naar uw wensen en vertellen wij u graag alles over onze aanpak en mogelijkheden. Deze werkwijze hanteren wij al meer dan 26 jaar. Volgt u ook de vele reclamebureaus en offset drukkerijen die u al zijn voorgegaan? Laat ons uw drukwerk voorzien van die gewenste finishing touch. Dit hoeft overigens niet alleen met gravel inkt te zijn. Wij zijn ook gespecialiseerd in onder andere aquarel inkt, glow in the dark inkt, geurinkt en glitter inkt. Maak direct een afspraak met ons!

Schakel ons in voor gravel inkt

Laat ons vandaag nog uw wensen weten aangaande gravel inkt ter veredeling van uw drukwerk. Screen-It onderscheidt zich door uitgebreide kennis, een compleet aanbod en ruime ervaring met vele soorten inkt. Daardoor kunnen we u uitstekend van advies voorzien. Zeker als het gaat om de gravel lak, waarbij op de juiste manier gewerkt moet worden om het gewenste eindresultaat te bereiken. Bovendien kunnen we uw drukwerk bij u bezorgen met onze eigen verlengde en verhoogde Fiat Ducato. Wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden, kunt u ons altijd bellen via 0299-689944 of stuur een e-mail naar info@screenit.nl. Wij gaan graag voor u aan de slag met gravel inkt om uw drukwerk te verfraaien!

Back To Top