skip to Main Content

Drukwerk met glitter UV inkt

Als u wilt dat uw drukwerk een feestelijk en elegante uitstraling heeft, dan is drukwerk verfraaiing door glitter inkt een goede keuze. We kunnen de kleuren versterken, waardoor er dankzij de glitters een fonkelend effect optreedt. Verbaas iedereen en ga voor die extra glitter. Wij van Screen-It geven u graag advies over een smaakvol eindresultaat. Wilt u meer weten over wat er mogelijk is? Of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons en kies ook voor glitter UV lak of inkt.

Wat is glitter UV lak precies?

Glitter UV inkt verfraait uw drukwerk en geeft het een zeer feestelijke uitstraling. Bovendien vallen uw posters, kaarten of uitnodigingen een stuk beter op dankzij de glitter lak. Fijn om te weten is dat wij specifieke, losse elementen van glitter inkt kunnen voorzien. Wilt u bijvoorbeeld alleen een bepaalde tekst in glitter inkt aangebracht hebben? Geen probleem. Of moet een specifiek logo of een afbeelding extra opvallen? Dan kunnen wij alleen dat stukje drukwerk in glitter UV lak verwezenlijken. U heeft de keus uit een zeer grote variëteit aan kleuren. Wij tonen u graag wat voorbeelden, zodat u exact de juiste keus maakt voor uw drukwerk.

Hoe werkt het?

Prachtige kleuren die uw drukwerk verfraaien. Dat is wat glitter inkt voor uw drukwerk kan betekenen. Wij bieden opvallende glitter in verschillende kleuren aan, waaronder goud, zilver en crystal. Hiervoor gebruiken wij een speciale uv-techniek, die totaal geen moeite heeft met het aanbrengen van dikke lagen en verschillende intensiteiten. Wij kunnen deze drukinkt met glitter onder meer op gestreken en ongestreken papier en karton drukken. Uw drukwerk voelt glad aan en de glitters zitten zeer goed vast. Dit type inkt heeft als bijkomend voordeel dat het hierdoor lastiger is om een kopie te maken van het drukwerk.

Meer informatie

Wanneer is glitter UV inkt gepast?

Twijfelt u nog of u wilt kiezen voor glitter UV inkt voor uw drukwerk? Denkt u dat uw product misschien iets te druk wordt? Laat ons u gerust stellen. Door slechts één element van uw drukwerk van glitter UV lak te voorzien, geeft het uw product juist net die extra finishing touch die het nodig heeft om goed op te vallen. En papieren producten die goed opvallen worden beter gewaardeerd, beter onthouden, enthousiast getoond en volop gebruikt! Glitter inkt kan daardoor prima gebruikt worden voor:

 • Uitnodigingen
 • Entreebewijzen
 • Posters en flyers
 • Kerst- of wenskaarten
 • Feestartikelen en verpakkingen

Laat ons weten wat u precies aan drukwerk wilt ontwikkelen, dan denken wij graag met u mee.

Kies de juiste kleur glitter UV lak

Drukwerk in glitter UV lak of inkt is uiteraard in typische glitterkleuren als goud, zilver en crystal te bestellen. Maar ook alle andere kleuren zijn mogelijk. U wilt uiteraard dat uw drukwerk erg goed opvalt, maar ook nog aantrekkelijk blijft. Wij helpen u daar graag bij. Wij gaan graag met u in gesprek om tot een indrukwekkend ontwerp te komen. Ook als u twijfelt over de te gebruiken kleuren, staan wij u graag bij met onze meer dan 26 jaar aan ervaring. Wij weten precies welke kleuren wanneer wel en wanneer niet werken. Ook zien wij direct wanneer een opdrachtgever te veel glitter UV inkt wil gebruiken. Uiteraard is al ons advies geheel vrijblijvend, maar we horen vaak dat opdrachtgevers het enorm waarderen dat we ze behoeden voor een overmaat aan glitter UV lak.

Screen it
Op diverse kleuren, glitter inkt toegepast

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Glitter Inkt

Ons advies

Voor het beste resultaat geven wij graag een persoonlijk en op maat gemaakt advies. Er is wel een aantal richtlijnen waar u vanuit kunt gaan:

 • Minimaal drukformaat: 32 x 46 cm
 • Kleine oplage: 21 x 14 cm
 • Maximaal drukformaat: 72 x 102 cm
 • Minimumgewicht: 200 grs
 • Aanleveren bestanden in: pdf
 • Let op! Inkten moeten droog zijn

Heeft u afwijkende wensen? Of wilt u graag een combinatie van verschillende soorten inkt? Wij kijken graag voor u naar de mogelijkheden. Vraag hiervoor om een persoonlijk advies.

Dé expert in glitter UV lak

In 1992 zijn wij begonnen en we zijn uitgegroeid tot een van de meest gespecialiseerde en innovatieve veredelaars van ons land. Wat u ook wilt of zoekt, wij kunnen het voor u mogelijk maken. Denkt u aan scratch, geur, glitter en temperatuurgevoelige inkt. Ook kunnen wij gommeren en lamineren. Dankzij onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kunnen wij precies vertellen wat er mogelijk is. Wij gaan graag vooraf uitvoerig met u in gesprek, geven u desgewenst advies op maat en hanteren korte communicatielijnen gedurende het gehele proces. Heeft u ook behoefte aan een prettige samenwerking en kwalitatief resultaat? Schakel ons dan in.

Schakel ons in voor glitter UV inkt

Wenst u uw drukwerk te verfraaien met glitter UV lak? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0299-689944 of stuur een mail naar info@screenit.nl. Wij zijn graag uw professionele partner als u behoefte heeft aan drukwerk met glitter UV inkt of lak!

Back To Top