skip to Main Content

Wenst u uw ansichtkaarten te laten verfraaien?

Wilt u graag ansichtkaarten laten verfraaien of perfectioneren  door het gebruik van unieke elementen? Bij Screen-It bent u hiervoor aan het juiste adres. Of het nu wenskaarten, postkaarten of uitnodigingen betreffen, wij kunnen uw kaarten naar wens bewerken. U levert uw kaarten ongevouwen aan en wij passen de gewenste bewerking toe.  Ons bedrijf is gespecialiseerd in drukwerkveredeling. Hierbij werken wij samen met diverse offset drukkerijen in Nederland. Hierdoor hebben wij vele mogelijkheden en soorten inkt om precies de kaarten te bewerken hoe u het in gedachten heeft. Wenst u direct ansichtkaarten te laten verfraaien? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

over ons

De bewerking van uw ansichtkaarten

Wanneer wij uw ansichtkaarten bewerken, maken wij gebruik van zeefdruk technieken van hoogwaardige kwaliteit. Onze zeefdrukpers brengt u als voordeel dat de opstartkosten vrij laag zijn. U profiteert dan ook van een scherpe prijs. Ook kunt u meerdere ontwerpen van ansichtkaarten in één keer laten verfraaien. Handig en leuk wanneer u uw eigen collectie ansichtkaarten wilt laten verfraaien.

De afwerking van uw kaarten

Als u ons uw kaarten laat drukken, kunt u kiezen voor verschillende afwerkingen voor uw ansichtkaarten. Wenst u uw kaarten een speels effect te geven? Wenst u liever uw ansichtkaarten te laten lamineren? Door de matte of glanzende laag worden uw ansichtkaarten extra beschermd en krijgen deze een chique uitstraling. Maakt u gebruik van ongestreken papier? Dan raden wij lamineren af. Dit omdat er dan snel lucht tussen het papier en het laminaat komt, wat uw ansichtkaart geen recht doet.  Zet ons snel in om uw ansichtkaarten te bewerken, perfectioneren en deze van mooie effecten te voorzien!

Gepersonaliseerde ansichtkaarten

U kunt er ook voor kiezen uw ansichtkaarten nog persoonlijker te maken. Personaliseer uw ansichtkaarten met een nummering of voeg NAW gegevens hieraan toe met een relieflak. Erg handig bij een mailing of wanneer u uw ansichtkaarten naar veel adressen wenst te versturen. Zo heeft u de volledige zekerheid dat uw kaarten bij de juiste persoon terechtkomen. Bent u benieuwd hoe wij dit precies doen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en laat uw kaarten personaliseren.

Een ruime keuze aan formaten

Drukvellen worden aangeleverd op minimaal formaat van 32 x46 cm. en max. 72 x 102 cm.

Kleine oplages wordt gezeefd drukt op de half automaat en op deze half automaat kunnen we kleiner formaat aan.

Spot uv inkt

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Spot uv inkt

Welk materiaal kiest u voor de afwerking van uw kaarten?

Wij kunnen op diverse materialen op uw kaarten drukken. Ga voor mooi goud of metallic materiaal wanneer u kerstkaarten heeft laten drukken. Gaat u liever voor zonlichtgevoelige inkt? Dit is geen probleem voor Screen-it. Wat voor materiaal spreekt u het meest aan? Welk materiaal u ook kiest, wij bieden u enkel hoogwaardige kwaliteit en een nette afwerking.

Waarom kaarten laten verfraaien bij Screen-It?

Er zijn vele redenen te noemen om uw ansichtkaarten te verfraaien bij Screen-it. Wij hebben meer dan 26 jaar ervaring in het bewerken van bestaand drukwerk. Ons specialisme ligt in het ondersteunen van offset drukkerijen en reclamebureaus bij de veredeling van drukwerk. Voorafgaand bespreken wij uw wensen uitvoerig en leveren wij advies op maat. Gedurende het drukproces houden wij de lijnen kort en brengen wij u geregeld op de hoogte van de staat van uw drukwerk. Door deze manier van samenwerking zijn wij perfect in staat het door u gewenste resultaat te creëren. Kiest u voor onze diensten, dan zorgen wij er ook voor dat u uw bestelling tijdig thuis zult ontvangen. Wenst u uw ansichtkaarten door ons te laten verfraaien? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Laat ons uw ansichtkaarten verfraaien

Wij bieden u vele mogelijkheden indien u ervoor kiest uw ansichtkaarten te laten verfraaien door Screen-It. Door onze ruim 26 jaar ervaring kunnen wij u precies het resultaat leveren dat u wenst. Kies bijvoorbeeld voor een mooie afwerking van glitter- of blacklight inkt. Behoeft u meer informatie? Mail ons dan via info@screenit.nl of bel 0299-689944. Laat ons vandaag nog uw ansichtkaarten opsieren!

Back To Top