skip to Main Content

Wanneer u wenst een folder te laten verfraaien

Wilt u de uw folders op een mooie manier laten verfraaien? Om deze folders uit te delen op beurzen, te geven aan potentiële klanten of uw relaties? Screen-It bewerkt uw folders tegen een scherpe prijs.
Wij zijn al tientallen jaren gespecialiseerd in het bewerken van bestaand drukwerk en kunnen al vanaf kleine oplages drukwerk behandelen. Hierbij zorgen wij ook altijd dat uw folder op een nette, vakkundige manier wordt afgewerkt. Wij bieden u vele mogelijkheden voor het bewerken van uw folders. Bijvoorbeeld het gebruik van glow in the dark elementen of een afwerking van toverinkt. Laat ons weten wat uw wensen zijn, zodat wij uw folders geheel naar wens kunnen creëren. Zet ons in om uw folder te verfraaien!

over ons

Een beknopte folder geeft veel duidelijkheid

Heeft u een bepaalde boodschap voor uw relaties of potentiële klanten? Met een folder kunt u uw boodschap kort maar krachtig uitdrukken. Een folder heeft als voordeel dat uw klanten of relaties precies zien wat u hen te bieden heeft. Denk aan reclame voor uw producten of een folder met informatie over uw bedrijf. In een tijd waarin steeds minder gelezen wordt, is een folder een echte uitkomst. Een folder is gemakkelijk uit te delen op een beurs en diverse zakelijke events. Door de weinige ruimte die folders innemen, kunt u deze ook gemakkelijk op uw stand met producten plaatsen. Wanneer u uw folder wilt laten bewerken en verfraaien, bent u bij Screen-It aan het juiste adres!

Uw folder geheel naar wens laten afwerken

Wat wenst u van ons wanneer wij uw folder verfraaien? Wij kunnen uw folder geheel naar wens afwerken.Wenst u elementen in uw folder van schoolbord inkt of effecten van scratch off inkt?  Wij hebben u vele mogelijkheden te bieden. Wij perfectioneren een ruime keuze in formaten, papiersoorten en diverse manieren om uw folder een unieke stijl te geven. Bij ons kunt u uw folder geheel naar wens laten afwerken en perfectioneren. Wenst u gravel inkt voor uw folder? Of gaat u liever voor een chique folder met glanzende, gelamineerde afwerking? Kies voor de afwerking die het beste bij uw bedrijf past en laat ons uw folder door ons perfectioneren en afwerken!

Folders verfraaien in kleine of grote aantallen?

Wilt u folders laten verfraaien voor een kleine doelgroep? Of wilt u juist een grote doelgroep bereiken met uw folders? Bij Screen-It kunt u folders laten bewerken in zowel kleine als grote aantallen. Handig om te weten is dat hoe meer aantallen u laat bewerken, hoe minder u uiteindelijk betaalt. Grote aantallen folders bewerken kan u veel geld besparen en zo heeft u ook een voorraad voor de langere termijn. Bij ons kunt u ook kleine aantallen folders laten verfraaien voor een aantrekkelijke prijs!

Hoe wij uw folders afwerken

In de afwerking hebben wij u vele mogelijkheden te bieden. Wilt u uw folders laten voorzien van een gebogen rand? Mogen uw folders op een specifieke manier gevouwen worden? Vertel ons op welke manier wij uw drukwerk mogen behandelen en wat voor afwerking u wenst. Voorzie uw folder van een matte laag of ga voor een glanzende cover voor een luxe uitstraling.

Spot uv inkt

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Spot uv inkt

Uw formaat folder kiezen

Drukvellen worden aangeleverd op minimaal formaat van 32 x46 cm. en max. 72 x 102 cm.

Kleine oplages wordt gezeefd drukt op de half automaat en op deze half automaat kunnen we kleiner formaat aan.

Op welke manier wilt u uw folders laten behandelen?

Wij kunnen uw folders behandelen op diverse manieren. Houdt u van aquarel inkt of geur inkt? Kies dan voor onze service. Wij hebben een ruim assortiment aan producten en diensten. U kunt ook kiezen voor softtouch inkt, spot glans inkt en nog veel meer. Laat u inspireren door onze diensten. Wij bieden u hoogwaardige kwaliteit en een nette afwerking.

Profiteer van onze voordelen

Wanneer u folders laat verfraaien bij Screen-It, bieden wij u vele voordelen. Wij hebben ruim 26 jaar ervaring in het bewerken van bestaand drukwerk en specialiseren ons in het ondersteunen van offset drukkerijen. Ook reclamebureaus helpen wij bij de veredeling van hun drukwerk. Door deze manier van samenwerken, kunnen wij precies het resultaat leveren dat u wenst. Laat ons dan ook vandaag nog uw folders perfectioneren!

Schakel ons in om uw folders te verfraaien

Wilt u folders laten verfraaien voor beurzen of andere zakelijke evenementen door Screen-It? Neem dan vandaag nog contact op. Wij horen graag wat u wenst voor uw folders. Mail ons via info@screenit.nl of bel 0299-689944. Laat ons weten hoe wij uw folders mogen verfraaien!

Back To Top