skip to Main Content

Kies voor temperatuurgevoelig drukwerk

Een leuke manier om uw boodschap extra onder de aandacht te brengen is koelkast inkt. Dit is een van de vele bijzondere inkttechnieken waarmee uw drukwerk wordt verfraaid, Hiervoor bent u bij Screen-It aan het juiste adres. Deze techniek oogt wellicht koud, maar biedt op hartverwarmende en verrassende wijze de mooiste boodschappen. Daardoor blijft de boodschap juist extra goed hangen. De gedrukte tekst of afbeelding verschijnt zodra het drukwerk even in de koelkast of het vriesvak heeft gelegen of gekoeld is door een ijsje of koude buitenlucht. Benader ons als u interesse heeft in onze mogelijkheden met koelkast inkt.

Wat is koelkast inkt?

Koelkast inktsoorten worden pas zichtbaar als het sterk afkoelt. U kunt hierbij denken aan witgoed, zoals een koelkast en diepvries. Maar ook de winterkou buiten kan voldoende zijn om het drukwerk af te koelen. Is het koud genoeg? Dan ziet u een verborgen boodschap onder de inkt tevoorschijn komen! Een leuke en unieke manier om extra aandacht op uw boodschap of drukwerk te vestigen. Deze inkt werkt alleen als de temperatuur afkoelt. Wilt u juist thermisch gevoelige inkt, die van kleur verandert als de temperatuur stijgt? Dan is thermo inkt wellicht iets voor u. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze diensten in onder andere aquarel inkt, glitter inkt, gravel inkt of glow in the dark inkt. Kortom, wij zijn uw complete partner voor het verfraaien van al uw drukwerk.

Train het geduld van de ontvanger

Alles moet tegenwoordig steeds sneller. Zo lijkt het in elk geval. Maar wilt u juist aangeven dat het prima is eens wat rustiger aan te doen? Kies dan voor koelkast inkt. De boodschap op uw drukwerk in deze inkt is namelijk niet direct te lezen. Ook is het onvoldoende er even tegenaan te blazen of een laagje weg te krassen. Kortom, de ontvanger zal uw kaart, flyer, visitekaartje of ander drukwerk toch echt even in de vriezer moeten leggen. Hoewel dit slechts enkele seconden duurt, zorgt het er wel voor dat de nieuwsgierigheid naar uw boodschap enorm gegroeid is. En er moet even tijd genomen voor worden. Dit maakt de methode zeer geschikt voor als uw boodschap een echte indruk mag achterlaten. Deze unieke methode past ook heel goed als u berichten wilt verspreiden over bijvoorbeeld het milieu en klimaatverandering of mensen wilt inspireren een reisje te boeken naar koudere oorden.

Koelkast Inkt
Na koeling zichtbare inkt

Ons advies

Hoewel de naam koelkast inkt doet vermoeden dat het een inktsoort is voor uw koelkast, gaat het hier om een inktsoort die werkt op basis van koude temperaturen. Net zo koud als een koelkast of diepvries dus. Wij kunnen zonder problemen uw drukwerk hiervan voorzien, maar we werken wel met een aantal basisvoorwaarden. Wij zetten ze graag voor u op een rijtje:

  • Minimaal drukformaat 32 x 46 cm
  • Maximaal drukformaat 72 x 102 cm
  • Minimumgewicht: 120 grs
  • Aanleveren bestanden in: pdf

Heeft u vragen over deze voorwaarden? Wenst u meer informatie over de eigenschappen van onze koelkast inkt? Of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Maak dan een afspraak met ons. Wij horen graag wat uw wensen zijn, zodat wij deze kunnen vertalen in precies dat drukwerk dat u wilt verspreiden. Wij zetten ons voor de volle 100% in om maatwerk te leveren voor verfraaiing van uw drukwerk.

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

koelkast inkt

Kom meer te weten over Screen-It

Als u op zoek bent naar maatwerk oplossingen voor drukwerk verfraaiing, dan moet u bij ons zijn. Wij brengen graag uiterst nauwkeurig koelkast inkt op uw drukwerk aan. Alles is mogelijk. Denk aan teksten, gestileerde afbeeldingen, herkenbare symbolen en bedragen. Deze laatste mogelijkheid maakt koelkast inkt ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld wedstrijden en loterijen. De consument ontdekt pas wat hij of zij gewonnen heeft, als de kaart of flyer even in de koelkast of vriezer wordt gelegd! Heeft u specifieke wensen voor uw ontwerp? Geef ze dan aan ons door. Dan zorgen wij ervoor dat onze oplossing perfect aansluit op uw idee. Deze aanpak hanteren we al ruim 26 jaar. Wij hebben al vele reclamebureaus en offset drukkerijen mogen helpen aan hun gewenste drukwerk met koelkast inkt. Volgt u ook? Maak dan snel een afspraak met ons. Dan wijzen wij u graag op onze mogelijkheden met koelkast inkt!

Ook voor specifieke wensen met koelkast inkt

Schakel ons in als u behoefte heeft aan verfraaiing van uw drukwerk door middel van koelkast inkt. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom denken we graag met u mee. Heeft u specifieke wensen? Wilt u bepaalde technieken met elkaar combineren? Of wilt u graag dat we uw drukwerk bezorgen? U vindt bij Screen-It de meest innovatieve en ervaren drukwerkveredelaars, die met vernuftige technieken en middelen meer kunnen bereiken dan u wellicht voor mogelijk had gehouden. Neem altijd vooraf contact met ons op over uw wensen. U kunt ons bellen via 0299-689944 of stuur een e-mail naar info@screenit.nl. Wij denken graag met u mee over koelkast inkt als verfraaiing van uw drukwerk!

Back To Top