skip to Main Content

Wij verfraaien uw loyaliteitsprogramma’s

Wenst u loyaliteitsprogramma’s te laten verfraaien? Leg het in handen van Screen-It. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van alle soorten drukwerk. Met loyaliteitsprogramma’s doelen wij op spaarzegels, kraskaarten, waarde-cheques en klantenkaarten. Consumenten worden veelal overladen met manieren waarop bedrijven zich aan hen willen binden. Wilt u er echt uitspringen met uw spaarzegels of kraskaarten, dan zult u moeten kiezen voor het beste drukwerk. Steeds meer bedrijven kiezen voor het bewerken van drukwerk door Screen-It, omdat onze verfraaiing effectief is, er elegant uitziet en tot een gewenst resultaat leidt. Ontdek meer over onze loyaliteitsprogramma’s!

over ons

Spaarprogramma’s

Een onderdeel van loyaliteitsprogramma’s zijn spaarprogramma’s. De klant ontvangt hierbij
zegels of punten die opgespaard kunnen worden. Wat het totale aankoopbedrag van de klant is, bepaalt hoeveel punten of zegels de klant krijgt. Vaak kunnen deze volle spaarkaarten worden ingewisseld voor cadeaus, maar ook voor exclusieve korting op producten. Vele supermarkten en tankstations maken hier gebruik van. Screen-It kan voor een scherpe prijs uw zegels en zegelboekjes afwerken. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor uw loyaliteitsprogramma’s, zodat wij een spaarprogramma op maat voor u kunnen creëren.

Koopzegels

In de spaarprogramma’s van loyaliteitsprogramma’s bevindt zich nog een aparte categorie. Dit zijn de koopzegels. Hierbij geeft het totaal van de kassabon aan hoeveel koopzegels de klant krijgt. Deze volle spaarkaarten kunnen worden ingewisseld tegen de totale waarde van de zegels die geplakt zijn. Hierbij krijgt men ook een bepaald percentage aan rente. Deze is veelal hoger dan de rente die op een spaarrekening wordt verkregen. Dit rentepercentage kan zelfs toenemen naarmate er meer volle spaarkaarten worden ingeleverd. Wij kunnen uw koopzegels en spaarkaarten vakkundig drukken.

Loyaliteitsprogramma’s naar wens

Wij kunnen uw loyaliteitsprogramma’s geheel naar wens afwerken. Wij bieden vele mogelijkheden in de afwerking van uw spaarboekje of koopzegels. Laat ons uw koopzegels voorzien van glitters. Wenst u liever blacklight aan te brengen op uw spaarboekje of koopzegels? Of wenst u een spaarboek te laten ontwerpen met mooi reliëf erin? U kunt tevens kiezen voor diverse inktsoorten voor uw zegels. Denk aan aquarel inkt, softtouch inkt of gravel inkt. Voor welke soort inkt kiest u? Laat ons weten hoe wij uw loyaliteitsprogramma’s mogen afwerken, zodat wij precies het resultaat kunnen creëren dat u wenst.

Loyaliteitsprogramma’s in kleine of grote oplages

Heeft u bijvoorbeeld een kleine bakkerij en wilt u uw loyaliteitsprogramma’s in kleine oplages bestellen? Of bent u eigenaar van een supermarktketen en wenst u uw spaarboekjes en koopzegels in grote oplages te laten bewerken en verfraaien? Indien u voor een grote oplage kiest, bent u goedkoper uit. Ook heeft u dan direct een voorraad voor de komende tijd. Wij kunnen echter ook kleine oplages behandelen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Wat voor oplage wenst u voor uw loyaliteitsprogramma’s?

Uw spaarboekjes en spaarzegels afwerken

Wij behandelen allerlei soorten en maten loyaliteitsprogramma’s. Deze werken wij vervolgens zorgvuldig af. Kies voor een matte cover voor uw spaarboekje of ga voor een glanzende cover om deze een meer luxe uitstraling te geven. Tevens wordt uw spaarboekje door een glanzende cover beter beschermd tegen beschadigingen.

Spot uv inkt

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Spot uv inkt

Het juiste formaat voor uw spaarboekje

Drukvellen worden aangeleverd op minimaal formaat van 32 x46 cm. en max. 72 x 102 cm.

kleine oplages wordt gezeefdrukt op de half automaat en op deze half automaat kunnen we kleiner formaat aan.

Welk materiaal kiest u?

Uw loyaliteitsprogramma’s kunnen bewerkt worden met diverse soorten materialen. Kies voor elementen van scratch off inkt of toverinkt. Waar kiest u voor? Ons materiaal is van hoogwaardige kwaliteit. Ook zorgen wij voor een nette afwerking. Zet ons vandaag nog in om uw loyaliteitsprogramma’s te laten afwerken en perfectioneren!

Zet ons in voor uw loyaliteitsprogramma’s

Wenst u uw loyaliteitsprogramma’s door Screen-It te laten verzorgen? Benader ons dan direct en laat ons weten wat uw wensen zijn, zodat wij unieke spaarboekjes en spaarzegels voor u kunnen behandelen. Heeft u nog vragen? Mail ons vandaag nog via info@screenit.nl of bel 0299-689944. Uw loyaliteitsprogramma’s liggen bij ons in goede handen!

Back To Top