skip to Main Content

Speciaal printwerk met blacklight inkt

Wanneer u uw flyers, prijsloten of entreebewijzen er speciaal uit wilt laten zien, kies dan voor blacklight inkt. Wij van Screen-It zijn gespecialiseerd in verfraaiing van drukwerk met behulp van verschillende soorten inkten, verfsoorten en lakken. Dit type inkt geeft in combinatie met een blacklight licht een spectaculair effect, dat bezoekers versteld zal doen staan. We laten u graag voorbeelden van ons werk zien. Maak een afspraak met ons om meer te weten te komen over onze diensten van verfraaiing met blacklight inkt.

Wat is blacklight inkt?

Blacklight wordt ook wel ultraviolette straling genoemd en wordt steeds vaker gebruikt voor consumententoepassingen, bijvoorbeeld bij t-shirts, sieraden en zonnebanken. Met blacklight inkt slaat u twee vliegen in één klap. Enerzijds zorgt deze inkt voor een verrassend en verfraaiend effect op uw drukwerk. Wanneer op het drukwerk blacklight licht valt, ziet u een oplichtende bedrukking. Anderzijds zorgt het voor een geraffineerde beveiliging van bijvoorbeeld partyflyers, waardepapieren en parkeerkaarten. Ook kunt u prijsloten en entreebewijzen ermee beveiligen. Het is dan ook belangrijk om een speciale lamp, die de verf laat oplichten, te hebben, waarmee u de documenten kunt controleren.

Kom meer te weten over blacklight inkt

De blacklight inkt die wij gebruiken voor uw drukwerk is lichtglanzend kleurloos. Dit zorgt ervoor dat de inkt op de meeste (glanzende) ondergronden vrijwel onzichtbaar is. Pas wanneer er blacklight licht op de bedrukking van de speciale inkt valt, zal letterlijk een bedrukking verschijnen. Let wel, omdat de inkt kleurloos is, heeft deze geen dekkende eigenschappen. Het is essentieel goed na te denken over de ondergrond, zodat er een optimaal effect ontstaat. Laat ons u adviseren over het bewerken van deze ondergrond. Zo weten wij precies hoe u het gewenste effect zo verrassend en helder mogelijk kunt krijgen. Is het verstandig een donkere of juist een lichte ondergrond te gebruiken? Hoe zit het met het contrast in uw drukwerk? En wat is de dikte van de blacklight inkt? Maak een afspraak met ons als u benieuwd bent naar alle eigenschappen en mogelijkheden.

Ontdek de veelzijdigheid van blacklight inkt

Wij wijzen u graag op de vele mogelijkheden die u geniet als u kiest voor verfraaiing van uw drukwerk met blacklight inkt. Denkt u dat deze veredeling voor drukwerk louter geschikt is ter beveiliging van parkeerkaarten en waardepapieren? Of als extra controle op entreebewijzen of loten? Niets is minder waar. Zo kan blacklight inkt ook voor verrassende effecten zorgen bij flyers, reclame-uitingen, wenskaarten en uitnodigingen. Waar u deze soort inkt ook op gebruikt, het effect zal iedereen versteld doen staan. Bovendien kunnen we vrijwel elke afbeelding of tekst drukken in blacklight inkt. Het is echter wel verstandig er rekening mee te houden dat de ontvanger of gebruiker van het drukwerk moet beschikken over of gegarandeerd in de nabijheid zal komen van een blacklight lamp. Anders heeft de inkt natuurlijk geen effect.

blacklight inkt
blacklight

Ons advies

Er zijn vele toepassingsmogelijkheden om uw drukwerk te verfraaien met blacklight inkt. Een groot voordeel is dat deze inkt kleurloos is en daardoor op de meeste ondergronden onzichtbaar is. Belangrijk is dat u een blacklight lamp heeft om de oplichtende bedrukking te kunnen aflezen. Daarnaast is er nog een aantal voorwaarden waar uw drukwerk aan moet voldoen:

  • Minimaal drukformaat: 32 x 46 cm
  • Maximaal drukformaat: 72 x 102 cm
  • Minimum gewicht: 115 grs
  • Aanleveren bestanden in: pdf
  • Let op! Het is mogelijk om na het drukken nog te lamineren

Prettig om te weten is dat blacklight inkt op vrijwel alle papiersoorten toegepast kan worden. Laat onze adviseurs u alles vertellen over de vele mogelijkheden van deze indrukwekkende inkt.

Graag meer weten over onze diensten?

Neem dan nu nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Blacklight Inkt

Dit maakt van ons uw professionele partner

Wat ons uw professionele partner in het veredelen van uw drukwerk maakt? Wij staan reclamebureaus en offset drukkerijen al ruim 26 jaar bij om drukwerk van de juiste finishing touch te voorzien. Dit doen we niet alleen met blacklight inkt, maar ook met onder andere geurinkt, scratch off inkt, reliëflak, schoolbord inkt en aquarel inkt. Wilt u weten hoe wij uw flyers, folders, briefpapier, magazines, wenskaarten, visitekaartjes, entreekaarten of uitnodigingen naar een hoger niveau kunnen willen? Laat ons u diverse voorbeelden tonen. Wij vertalen uw wensen graag in een maatwerk oplossing. Ga een gesprek met ons aan, zodat wij onze diensten naadloos kunnen koppelen aan uw wensen aangaande blacklight inkt.

Schakel ons in voor blacklight inkt op uw drukwerk

Heeft u behoefte aan blacklight inkt ter verfraaiing van uw drukwerk? Screen-It biedt vele mogelijkheden. Ook een combinatie van technieken kan voor verrassend leuke en bijzondere resultaten zorgen. Of het nu voor een feestje is of een zakelijke reden heeft, wij van Screen-It hebben alles in huis om uw drukwerk zo bijzonder mogelijk af te leveren. Heeft u zelf een specifiek idee waarvoor u graag dit type inkt wilt gebruiken? Of heeft u andere wensen? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met u. Benader ons door te bellen naar 0299-689944 of stuur een mail naar info@screenit.nl. We kijken graag met u naar de mogelijkheden van blacklight inkt om uw drukwerk mee te verfraaien.

Back To Top